Over B&B Veurzerbron

In 2007 toverde Francis zijn voormalig ouderlijk huis om tot een luxueuze 'Bed en Breakfast'. Dankzij de expertise van plaatselijk bouwbedrijf Dehac kon Francis de Veurzerbron helemaal renoveren in de aan de streek eigen bouwstijl. Veel aandacht ging naar het bewaren van het karakter en de stijlelementen van de originele 17e eeuwse hoeve.
De typische muren opgetrokken met lokaal voorhande vuurstenen zijn een mooi voorbeeld van dit authentieke vakwerk.

Het geheel werd naar analogie met het lokaal ontspringend riviertje, ‘Veurzerbron’ gedoopt en bestaat uit 4 gastenkamers, een gezellige ontbijtruimte, een verwarmd en deels overdekt terras en een ruime zithoek met haardvuur.

Deze persoonlijke creatie gaat hier in perfecte harmonie samen met de adembenemend mooie natuur. Deze combinatie biedt u een ideale rustplek voor een welverdiende adempauze en vormt de ideale uitvalsbasis om de prachtige Voerstreek te ontdekken.

Enkele foto's

Ontbijt

In de Veurzerbron geniet u altijd van een warme familiale aanpak. Deze filosofie start 's ochtends in de gemeenschappelijke eetruimte, waar u aan één grote tafel wordt voorzien van een uitgebreid ontbijt. Aan de ontbijttafel mag u onder andere vers fruitsap, broodjes, koffiekoeken, vlees/kaas/jam, yoghurt, verse fruitsla, koffie/thee én een glimlach verwachten.

We opteren ervoor om veelal streekproducten te gebruiken aangezien dit strookt met ons streven naar authenticiteit. Zo staat de Voerstreek bekend om zijn hoogstam fruit(bomen) en lekkere charcuterie. 

Bij mooi weer kan u tevens op het terras ontbijten.

Er is mogelijkheid om glutenvrij te ontbijten (wel even op voorhand aangeven graag).

Later op de dag

Iedereen is welkom op ons (deels overdekt) terras om te genieten van lekkere streekdranken zoals het Voers drupke of Rick's bier (fris getapt uit een movuz-bier-mobile). Uiteraard zijn de gangbare frisse en warme dranken ook verkrijgbaar en doorgaans is er ook iets voorzien voor de hongerigen onder ons (verse soep, appeltaart, ...). 

Ook is er overigens ook een interessant aanbod van horecazaken in een straal van enkele kilometers, voor zowel een lunch 's middags, een vieruurtje overdag of een diner 's avonds. Wij geven u graag advies om de lekkerste plekjes in Voeren te ontdekken. 

Go to top